Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 2 Roadtrip naar Kasteel Wolfenstein

11/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gekste avonturen maak je mee op roadtrips en vandaar sturen we Jelle, Pascal en Skate op pad naar Duitsland. Het is tijd voor Gamekings Aflevering 2 Roadtrip naar Kasteel Wolfenstein en je raadt vast al waarom.

Het is binnenkort namelijk tijd voor Wolfenstein: The New Order. Het had rond 1945 maar weinig gescheeld en deze game had misschien wel werkelijkheid geweest. Wolfenstein: The New Order draait namelijk om nazi-Duitsland en hoe de wereld eruit zou zien als de nazi’s de Tweede Wereldoorlog gewonnen zouden hebben. Skate, Jelle en Pascal gaan naar Kasteel Wolfenstein, wat het hoofdkwartier van nazi-Europa zou zijn als de geschiedenis anders had gelopen dan het deed.

De gehele Wolfenstein-serie komt langs in deze aflevering, met Wolfenstein: The New Order als aankomend deel. Duitsland is het toneel van deze franchise en ons buurland is dan ook de geschikte plek om het over Wolfenstein: The New Order te hebben. Ondanks dat Skate ontzettend veel zin heeft in de roadtrip naar Duitsland, vertelt zijn slaapritme dat naar bed gaan misschien een beter idee had geweest. Maar Skate zou Skate niet zijn als ‘ie niet gewoon als echte die-hard meegaat naar Kasteel Wolfenstein. Hoe gaan Jelle en Pascal om met het slaaptekort van Skate? Zouden ze iets van plan zijn?

Een plan is er zeker en dat is jou vertellen over een aantal toffe games. InFAMOUS: Second Son ligt ondertussen eventjes in de winkel en de heren vertellen je wat je moet weten over deze PlayStation 4-exclusieve titel voordat je ’t schijfje in je console duwt. Ook is het tijd voor de bespreking van de eerste en de nieuwste uitbreiding van Diablo III, namelijk Diablo III: Reaper of Souls. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat doorgewinterde Diablo III-spelers verblijd worden met nieuwe content, waar de mannen je uitgebreid over vertellen. Tenslotte kijken ze ook nog even naar de nieuwe IP van 2K Games: Evolve. Wordt dit een multiplayer hit?

Al met al is het een epische roadtrip naar Kasteel Wolfenstein, welke je op je gemakkie hier kunt checken. Zit je er al goed voor? Ja? Dan kun je nu kijken naar Gamekings Aflevering 2 Roadtrip naar Kasteel Wolfenstein!

Gamekings Aflevering 2 Roadtrip naar Kasteel Wolfenstein

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch