Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 2 op de Gamekings Showcase

07/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We komen vandaag live vanaf ons eigen feestje, de Gamekings Showcase. In de Corso Rotterdam staan de vetste games klaar om gespeeld en gepresenteerd te worden. Natuurlijk is het een groot feest en bij een echt feest hoort natuurlijk bier! Verder hebben we nog veel meer games in petto voor je in deze Gamekings Aflevering 2 op de Gamekings Showcase.

Pascal en Melle openen de show vanaf de feestvloer. Ze heten de eerste bezoekers welkom en loodsen wat dames naar binnen terwijl Steven en Skate erop los hakken in God of War: Ascension. De mannen gaan een tikkeltje over de top met de prequel van de God of War serie in de singleplayer en de nieuwe multiplayer. Na al dit geweld hebben Dennis en JJ het als twee echte mannen over de joekieloekies, oftewel de borsten van Lara Croft in de nieuwe Tomb Raider. Alhoewel we uren kunnen doorgaan over de rondingen van Lara, gaan we door naar Skate en Steven die ultiem op jacht gaan naar grote monsters in Monster Hunter 3 Ultimate.

Terug op de Gamekings Showcase ruilt Melle Pascal in voor Dennis en zij maken samen een rondje. Na zijn rondje wil Dennis een ding testen in Lego City: Undercover, zodat hij snel door kan in de ambiance. Wie er even uit de ambiance stappen zijn Steven en Boris, zij vliegen namelijk naar het hart van de zwerm voor Starcraft 2: Heart of the Swarm. Nadat de eerste expansion voor Starcraft 2 helemaal is uit gepluisd, roept Pascal Melle erbij om Gears of War: Judgment te spelen.

Pascal en Melle zijn net als Dennis niet de beste in Gears of War, Dennis berekent zelfs even voor je hoeveel kills Melle meer heeft gemaakt dan hij. Wat zij vinden van de nieuwe free-for-all mode in Gears of War: Judgment en waarom Melle niks meer zegt, check je in Gamekings Aflevering 2 op de Gamekings Showcase.

Gamekings Aflevering 2 op de Gamekings Showcase

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch