Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 2 met Max Payne 3

14/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamekings Aflevering 2 met Max Payne 3In de vorige aflevering werd Simon flink mishandeld door de zwaartekracht. Daarom doet hij het met Dennis deze aflevering iets rustiger aan. Ze willen eigenlijk wel eens wat meer weten over Max Payne 3. Als volleerde spionnen proberen ze in de Gamekings aflevering 2 met Max Payne 3 aan allemaal nieuwe en vooral geheime info te komen.

Max Payne 3 is misschien wel één van de kanshebbers op de ‘game van het jaar’ titel. Simon en Dennis kunnen dan ook niet wachten tot de release. Ze zullen en moeten nieuwe info hebben over de nieuwe avonturen van Max Payne. In plaats van het netjes te vragen, trekken ze erop uit als echte spionnen. Met verschillende tactieken en technieken proberen ze het hoofdkwartier van Rockstar te infiltreren. Ze komen er in ieder geval achter dat het leven van een spion niet over rozen gaat. Maar belangrijker is natuurlijk, gaat het ze lukken?

Als Dennis en Simon succesvol zijn, dan gaan ze de nieuwe info van Max Payne 3 uiteraard nog wel even met je delen. Zo niet, dan hebben we nog wat games vanuit de studio. De wederopstanding van Kid Icarus wordt namelijk besproken in Kid Icarus: Uprising voor de 3DS. We kijken even naar BioShock Infinite, een klassieker in de maak, en er wordt nog stilgestaan bij Blizzard’s kerkerkruiper Diablo 3.

Ook Gamekings aflevering 2 van seizoen 13 mag er wezen. Kijk voor de spannende ontknoping van onze spionage thriller naar Gamekings Aflevering 2 met Max Payne 3.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch