Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 19 met Firstlook 2013 Deel 1

01/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een tijdje geleden, maar op de redactie denken we nog met een enorme glimlach op ons gezicht terug aan het tweedaagse spektakel van Firstlook 2013. We mochten dit jaar aan de slag met de next-gen consoles en het scala aan brute games dat ze met zich meebrachten. Om nog maar te zwijgen over al die lekkere boothbabes die op de beursvloer te vinden waren. Jelle en Melle begeven zich in de Gamekings Aflevering 19 met Firstlook 2013 Deel 1 tussen alle bezoekers om verslag te doen van al deze dingen en meer. Check het snel!

Zoals je van ons gewend bent, hebben we natuurlijk ook deze week een drietal games te bespreken in de studio. Deze keer zijn dat World of Warcraft patch 5.4: Siege of Orgrimmar, Inazuma Eleven voor de Nintendo 3DS en als klap op de vuurpijl Dead Rising 3 voor de Xbox One.

Onze eigen Steven is waarschijnlijk een van de grootste aanhangers van de World of Warcraft-franchise en precies om die reden heeft hij Dennis de studio in getrokken om het over de nieuwste patch te hebben. Is dit een waardige toevoeging voor World of Warcraft: Mists of Pandaria? Of gaat zelfs Steven zijn hart hier niet sneller van kloppen?

Ook hebben we dit keer een voetbalgame die niet aanvoelt als een voetbalgame. Verwarrend? Welnee! Steven en Skate leggen je precies uit waar het in deze game om draait. Wordt er met deze game totaal naast het doel geschoten, of is het juist een reden om jouw 3DS lekker aan te slingeren? Je hoort het hier!

Het is geen geheim dat de mannen van Gamekings een voorliefde hebben voor de ondoden. En dan met name als ze zo bruut mogelijk mogen worden afgeslacht. We hebben dan ook niemand minder dan onze grootste zombie-kenners Dennis en Boris uitgekozen om het over Dead Rising 3 voor de Xbox One te hebben. Dat Dead Rising met zijn eerdere titels een forse hoeveelheid humor in het zo spectaculair mogelijk uitroeien van zombies wist te brengen, is inmiddels wel bekend. Of dit derde deel van de franchise aan dezelfde hoge verwachtingen kan voldoen, is echter nog maar de vraag.

Gamekings Aflevering 19 met Firstlook 2013 Deel 1

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch