Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 19 Firstlook dag 2

25/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

En daar is dag 2 van de grootste gamebeurs van de Benelux. Het gaat er alleen niet minder los door! Dus ook voor de tweede dag van Firstlook kun je een epische aflevering verwachten! Games, gadgets en meer in de nieuwe Gamekings aflevering 19 Firstlook dag 2.

Waaaaat!? Er is nog meer te beleven op Firstlook dan we al zagen in de eerste aflevering? Jawel. Ook deze aflevering gaan we de hele beurs rond om de bezoekers te spreken en games te checken. Melle en Martin komen zo net de ultra-geheime Medal Of Honor: Warfigher uitgelopen. Hoog tijd dus om te kijken wat deze nieuwe game in de Medal Of Honor reeks allemaal gaat brengen, want de competitie liegt er niet om natuurlijk.

Autogek Steven wordt ondertussen helemaal wild in de studio van de nieuwe autoporno uit de Microsoft stal. Forza kende je al, maar nu gaat deze serie een geheel nieuwe richting in met Forza Horizon. Steven is enthousiast, kijken of hij JJ ook zo enthousiast kan maken.

Ondertussen krijgt Martin een nieuw kapsel a la Vaas aangemeten. Gelukkig voor hem heeft hij niet Boris als kapper gehad. Dat hij hier heel blij van wordt, is in ieder geval goed van zijn gezicht af te lezen. Aan de andere kant van de beurs staan Melle en Pascal klaar om het nog maar eens te hebben over NBA 2K13. Heeft deze game zichzelf overtroffen?

In de studio houden JJ en Skate het nog even bij sport, maar dan voor de Move met Sports Champions 2. Terug op de beurs vereren Martin en Pascal de god van de oorlog en gaan Melle en Pascal op onderzoek uit naar een zwarte doos. Weet je wat, dag twee is misschien nog wel vetter dan dag één! Kijken dus naar de Gamekings aflevering 19 Firstlook dag 2.

Gamekings aflevering 19 Firstlook dag 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch