Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 18 Firstlook dag 1

18/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook kent een knaller van een start, honderdmiljard ongeduldige gamers van alle leeftijden stonden voor de deur te drammen om naar binnen te mogen. Speciaal voor de mensen die er niet bij konden zijn, of als je natuurlijk geen genoeg kan krijgen, is hier Gamekings aflevering 18 Firstlook dag 1.

Het was in oktober gezellig druk op de vloer van de Jaarbeurs, want Firstlook was van start gegaan. Onze verslaggevers stonden te popelen om jullie vragen te stellen, games te checken en van de boothbabes te genieten. Dus dat hebben ze natuurlijk gedaan en om te beginnen zijn ze even bij XCOM: Enemy Unknown blijven hangen. Deze strategie game die zijn roots heeft liggen in de tijd van de Amiga heeft een vers jasje gekregen en Melle en Martin nemen even een kijkje.

Dan gaan we even naar de LittleBigStudio, want Boris en Dennis zitten daar klaar om het te hebben over LittleBigPlanet Karting. Deze nieuwe game uit de LittleBigPlanet stal van Sony laat je karten op de manier van een niet nader te noemen andere game… uhum Mario uhum… maar ditmaal met Sackboy en zijn vriendjes. Wat vinden Dennis en Boris er eigenlijk van?

Naast alle gekte op de vloer was er ook nog even tijd voor Melle en Pascal om naar de Nintendo stand te gaan. Hier werd namelijk voor het eerst in Nederland de Wii U speelbaar voor het publiek gepresenteerd. Daar gaan ze in op een verscheidenheid aan games die voor dit nieuwe platform uit gaan komen. Terug in de studio kun je FIFA voorlopig wel even vergeten, want hier wordt Inazuma besproken door Skate en JJ. Dit is voetbal van een iets spectaculairderderder niveau toch?

Ook worden Need For Speed Most Wanted, NBA 2K13 én Call Of Duty: Black Ops 2 nog besproken. Oftewel een aflevering bomvol met games, gekkigheid en natuurlijk boothbabes, heel veel boothbabes. Waar wacht je nog op? Kijk hier de Gamekings aflevering 18 Firstlook dag 1.

Gamekings aflevering 18 Firstlook dag 1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch