Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 17 Shooters

18/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Om de massa’s aan shooters die uitkomen de aandacht te geven die het verdient, komen we nu ook met de knal van een shotgun door je monitor gedenderd. Dat doen we met deze aflevering die geheel in het teken van shooters staat. Maar er is ook genoeg ander moois om nu naar de Gamekings aflevering 17 Shooters te kijken.

Dennis is speciaal voor deze aflevering afgereisd naar het land van bier en worst. En om precies te zijn, is hij in Keulen aangekomen. Daar bespreekt hij de nieuwe game in de Medal Of Honor serie, genaamd Warfighter. Skate krijgt eindelijk de trip waar hij al een hele tijd op zit te wachten, of niet Skate? Daar in Madrid is het toch altijd chill en zonnig? Er wordt in ieder geval ook nog gewerkt, want hij is niet voor de zon naar Madrid afgereisd, nee hij gaat daar Halo 4 checken!

Terug in de studio gaan Boris en JJ het hebben over de originele eigen brawler van PlayStation, hierin kun je los gaan met al je favoriete PlayStation-helden van het heden en weleer. Dan hebben ze het natuurlijk over PlayStation All-Stars en het mag misschien niet de meest originele game zijn, maar kan het misschien toch wel gewoon een hele vette game worden?

Onze eigen MMO-er Steven gaat het ook nog eens met Jelle over panda’s hebben. Jawel, die schattige maar niet echt reproductieve beren uit China. Er is namelijk een nieuwe add-on voor World Of Warcraft, genaamd Mists Of Pandaria. Er staat trouwens nog een shooter op de agenda dit jaar, en dat is niet de minste. JJ en Martin kruipen dus even de studio in voor Call Of Duty: Black Ops 2.

Genoeg games dus, en wel twee trips! Mocht je de aflevering nog niet al een miljoen keer hebben gezien, dan kun je hem hier nog even rustig nakijken. Klikkerdeklik! De Gamekings aflevering 17 Shooters.

Gamekings aflevering 17 Shooters

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch