Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 17 met Grand Theft Auto V

17/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu het druilerige herfstweer Nederland in zijn greep heeft, is dit het perfecte moment om lekker lui achter je computer terug te kijken naar deze Gamekings Aflevering 17 met Grand Theft Auto V jaar in Los Angeles. Zon, zee, strand, palmbomen en een van de meest geanticipeerde games van dit jaar. Wat wil je nog meer? Heb jij deze aflevering en de herhalingen gemist op tv en heb jij zin om je nog even in zomerse vibes onder te dompelen? Kijk dan snel!

Naast de epische scenery in LA hebben we natuurlijk ook een aantal reviews van eigen bodem voor je. Beginnend met The Legend of Zelda: The Windwaker HD, waarin Steven en Skate je alle ins en outs van deze HD-remake van een wereldberoemde titel vertellen. Is deze game een systemseller of slaagt Nintendo volledig de plank mis? Je hoort het van Steven en Skate.

Een vader ontwikkelde deze game voor zijn zoontje, nadat deze tegen hem zei dat hij zijn eigen game zou willen creƫren. Of hij hierin geslaagd is, hoor je van Skate en Melle. Natuurlijk kennen we Melle als een cynische gast die altijd zijn argumenten klaar heeft staan. Of Skate hem weet te overtuigen van het vernuft in deze game, is nog maar de vraag.

Over unieke games gesproken, Beyond: Two Souls is hier natuurlijk het absolute schoolvoorbeeld van. Velen zeiden dat het niet anders zou zijn dan die andere game van dezelfde creatieve geest, Heavy Rain. Of deze kritiek gegrond was, weten we inmiddels wel. Jelle en Skate gaan het er toch nog eens even lekker over hebben.

Er wordt in deze aflevering ook een memorabel bezoek gebracht aan West Coast Customs. Waar Big Dane himself Dennis en Boris een rondleiding geeft in de shop waar de Banshee gemaakt is. Veel wreder kan het bijna niet! Check het snel!

Gamekings Aflevering 17 met Grand Theft Auto V

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch