Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 16 Wii U

11/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn in Duitsland om te kijken naar de nieuwe games voor de Wii U. Boris en Dennis voelen zich als een klein kind in dit ware Nintendo Land waar ze games als Rayman Legends, Skylanders: Giants en last but not least, Nintendo Land gaan spelen. Of het de moeite waard is, hoor je van Dennis en Boris met een twinkeling in hun ogen bij ‘Gamekings aflevering 16 Wii U’.

Terwijl Boris en Dennis daar druk mee bezig zijn, kijken Steven en Jelle naar de nieuwe expansion van de The Elder Scrolls V: Skyrim, waarbij ze klaar zijn om huisje, boompje beestje een gezin te starten. Terwijl zij bezig zijn met een huisje te bouwen, kijken Skate en JJ naar de nieuwe Need for Speed Most Wanted. Daarin krijgen we antwoord of ze alleen de naam hetzelfde hebben gehouden of dat de game ook nog hetzelfde is. Daarnaast gaan we kijken met FIFA 13 of Skate er van onder de indruk is en terug stapt op sport games of dat hij het houdt bij andere genres.

Tenslotte gaan Dennis en Boris vertellen over hun bevindingen van de gloednieuwe Mario game en komen we er achter of het dertien in een dozijn is of een waardevolle toevoeging in de Mario reeks in de nieuwe New Super Mario Bros. U. Mis deze volgepakte aflevering dus niet en kijk nu Gamekings aflevering 16 Wii U’.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch