Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 16 op de Ubisoft Digitals Days

10/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris gaat voor aflevering 16 van Gamekings naar Frankrijk. Hij is beland in de hoofdstad Parijs en niet om de Eiffeltoren te bekijken, maar om hier vijftien games te checken. Hij heeft echter niet heel lang de tijd en zal dus haast moeten maken. Ook in deze aflevering komen FIFA 14, Ryse: Son of Rome en Need for Speed Rivals voorbij. Ben je al benieuwd? Kijk dan snel Gamekings Aflevering 16 op de Ubisoft Digitals Days.

In deze aflevering van Gamekings zullen onze voetbalkenners Skate en JJ hun oordeel vellen over één van de langstlopende voetbalseries: FIFA 14. Zal dit deel een verbetering zijn of wordt het toch tijd dat EA Sports het roer een keer omgooit en met een frisse blik aan het volgende FIFA deel begint?

We moeten nog even wachten op de Xbox One, maar dit betekent natuurlijk niet dat we het nog niet over de games mogen hebben. Melle en Dennis kijken met gevaar voor eigen leven naar Ryse: Son of Rome en vertellen jou wat je van deze game kunt verwachten. Er wordt naast Ryse nog meer besproken in de studio, zoals Need for Speed Rivals. Een vette racegame is natuurlijk altijd gaaf en JJ en Steven kijken of dat ook geldt voor de laatste game in de Need For Speed-serie.

Naast deze games kijkt Boris ook nog naar The Mighty Quest for Epic Loot, Assassin’s Creed: Liberation HD, Rabbids Big Bang, The Crew, Rayman Fiesta Run, Trials HD, Triales Frontier, Just Dance 2014, EndWar Online, Might & Magic Duel of Champions en Watch Dogs. Hoe Boris het voor elkaar krijgt om al deze games te checken, kun je zien in Gamekings Aflevering 16 op de Ubisoft Digitals Days.
Gamekings Aflevering 16 op de Ubisoft Digitals Days

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch