Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 16: Melle gaat naar Isle of Wight

02/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor deze aflevering heeft Melle zijn koffers gepakt om het vliegtuig in te stappen richting Londen. Hij is niet zomaar in Londen, want vandaag bezoekt hij de Isle of Wight. Hier heeft hij in het verleden niet alleen gewoond, maar ook gewerkt. In ‘Gamekings aflevering 16: Melle gaat naar Isle of Wight’ neemt Melle je mee op een trip down memory lane en dat wil je natuurlijk niet missen!

Melle is nu al jarenlang een vast gezicht bij Gamekings, maar voordat hij bij ons zat werkte hij aan de andere kant van de game-industrie. Uiteraard komt er dit keer ook een hele lading vette games voorbij. JJ en Skate bespreken in deze aflevering FIFA 15 en we kijken vooruit op de nieuwe steampunk shooter van Sony, namelijk The Order: 1886. Daarnaast hakken we erop los met Link en Zelda in Hyrule Warriors voor de Wii U. Als laatste heeft Melle nog een preview voor je van een game waar hij persoonlijk toch wel heel erg naar uitkijkt: Project Spark.

Ben jij benieuwd wat Melle deed voor hij bij Gamekings terecht kwam en naar alle toffe games in deze aflevering? Check dan nu Gamekings aflevering 16: Melle gaat naar Isle of Wight!

Gamekings aflevering 16: Melle gaat naar Isle of Wight

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch