Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 15 met Call Of Duty: Ghosts

03/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze aflevering gaat Dennis op bezoek bij Activision. De nieuwe Call of Duty: Ghosts komt namelijk binnenkort om de hoek kijken en Dennis is benieuwd of de bekende franchise zijn naam hoog kan houden. Je ziet het in deze Gamekings Aflevering 15 met Call Of Duty: Ghosts!

Dennis heeft de singleplayer van Call of Duty: Ghosts al lang en breed gespeeld, dus is hij ondertussen wel erg benieuwd naar de multiplayer-modus. De beroemde multiplayer-modus van de Call of Duty-franchise is waar het voor veel mensen om draait. De kritiek die de game over zich heen krijgt, is dat ze teveel blijven vasthouden aan hun eigen formule en niet innovatief genoeg zijn. Om het tegendeel te bewijzen, probeert Activision alles uit de kast halen om Dennis met open mond de nieuwe Call of Duty: Ghosts te laten spelen.

JJ en Skate checken een compleet ander soort game, namelijk Forza Motorsport 5. Waar de grote concurrent Gran Turismo zich meer richt op autosimulatie, laat Forza weten zich echt op de race-ervaring te richten. JJ en Skate zijn de gelukkigen die alvast even een rondje mogen rijden met deze gloednieuwe racegame. Zouden de heren enthousiast zijn geworden na hun proefrit met Forza Motorsport 5?

The Evil Within is een aankomende horror-game met een wel hele bijzondere sfeer. De game kan omschreven worden als een klassieke survival horror-game. Skate en Melle zijn toe aan een game die ze de stuipen op het lijf jaagt en vragen zich af of deze game dat kan doen. The Evil Within wordt mede-ontwikkeld door de bedenker van de angstaanjagende Resident Evil-serie, dus dat komt wel goed. Toch?

Daar houdt het niet bij op, want ook Diablo 3 wordt gecheckt. Waar de game veel kritiek kreeg op de PC, was dat snel opgelost en werd het toch een groot succes. Wanneer bekend werd dat Diablo 3 ook naar de consoles kwam, werden menig harten van console hack and slash-gamers begeerd en kon iedereen aan de slag met de titel. Boris en Melle checken of Diablo 3 op de consoles net zo geslaagd is als op de PC.

Ben jij benieuwd naar de Call of Duty: Ghosts-trip van Dennis en al deze topgames die besproken worden? Je ziet het in deze Gamekings Aflevering 15 met Call Of Duty: Ghosts!

Gamekings Aflevering 15 met Call Of Duty: Ghosts

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch