Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 15 American Football

11/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hut hut hut! Madden NFL 13 komt uit en dus is het tijd om de American Football schoenen aan te trekken en dat is precies wat Dennis en Simon gaan doen. Nou ja, Dennis dan. Simon gaat zijn eigen avontuur aan, terwijl Boris en Skate op avontuur gaan in de LittleBigPlanet voor de PlayStation Vita. Welke epische smakkerd… eh avontuur Simon gaat beleven, zie je in ‘Gamekings aflevering 15 American Football’.

Terwijl Dennis en Simon zich uitleven bij de Rotterdam Trojans gaan Boris en Martin eens even vooruitblikken op Star Wars 1313 om te kijken of het één van de vele uitmelkingen is of dat er kwaliteit op de plank komt. Naast Madden NFL 13 komt ook een andere Amerikaanse sport voor in deze aflevering. De nieuwe NHL13 is er en heeft een nieuwe engine, dus veel stof om over te praten. Twee mensen die lang konden praten, maar het niet eens werden zijn Boris en Skate in de review van XCOM: Enemy Unknown.

Vanuit het inmiddels donkere Rotterdam vertellen Dennis en Simon over hun bevindingen in Madden13 en de Amerikaanse sport zelf. Wat het avontuur van Simon was en of Madden NFL 13 zijn naam eer aan doet, zie je in deze Gamekings aflevering 15 American Football.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch