Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 14: Toekomst Nederlands game-design

19/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie gaan er in de toekomst de Nederlandse game-industrie runnen? Wie zijn die aanstormende talenten? Boris ging bij ze op bezoek in HKU. Zo spreekt hij de jonge gasten van Vogelsap, Speelbaars en Lionade. Hun games, The Flock, Lumini en Check In, Knock-out, trekken namelijk niet voor niets al de aandacht. In deze Gamekings aflevering krijg je een mooie kijk in hoe deze studenten werken aan ambitieuze projecten.

Deze jonge gasten maken over tien jaar misschien wel de Killzone’s of Awesomenauts’ van die tijd, of werken bij grote ontwikkelaars als DICE en Bungie aan grote triple-A titels. Nu moeten ze alle aandacht op hun huidige projecten vestigen en daar vertellen ze je graag uitgebreid over. En Boris is de moeilijkste niet om hun games zelf uit te testen. Naast deze interessante indies vanuit de HKU worden er ook de grote games van dit moment besproken. Dan hebben we het over Diablo III: Ultimate Evil Edition, Forza Horizon 2 en Evolve.

Maak in deze Gamekings aflevering kennis met het aanstormende talent dat wij in Nederland hebben en check de games waar zij nu druk mee bezig zijn. Boris stelt Vogelsap, Speelbaars en Lionade aan je voor.

Gamekings Aflevering 14: Toekomst Nederlands game-design

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch