Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 14 The Big Race

11/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om te racen en dat gebeurt niet alleen in de laatste toevoeging van Forza, maar ook in de onderlinge strijd tussen Pascal en Simon op weg naar Eindhoven. Daar mag de de winnaar namelijk Dishonored spelen, maar ze zijn niet helemaal vrij in hun manier om er te komen. Dit doen ze namelijk zonder geld, zonder zwartrijden en met maar één enkel belletje. Wie er uiteindelijk de race gaat winnen, zie je in ‘Gamekings aflevering 14 The Big Race’.

Terwijl Simon en Pascal druk bezig zijn elkaar af te troeven, kijken JJ en Skate naar de nieuwe expansion van Battlefield 3, namelijk Armored Kill. Hierin zijn de levels groter dan ooit te voren en spelen voertuigen een belangrijke rol. Verder kijken Melle en Jelle naar Borderlands 2, vertellen JJ en Skate over de nieuwe weg die Forza is ingeslagen met Forza Horizon en neemt Simon een momentje om tijdens de race over zijn verslaving aan Sound Shapes op de PlayStation Vita te vertellen. Hierin vervullen sounds en shapes natuurlijk een belangrijke rol.

Tot slot mag de winnaar van ‘the big race’ in het Brabantse Eindhoven een ere rondje doen door een lekker potje Dishonored te spelen, waarin je zelf bepaalt hoe je een missie wil halen. Hoe Pascal en Simon hun eindbestemming bereiken bepalen ze aan de hand van de opties die ze hebben. Wie het eerste ter plaatse is, zie je in deze hilarische Gamekings aflevering 14 The Big Race.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch