Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 14 met WWE 2K14

27/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je aan Skate denkt, dan denk je natuurlijk aan zijn muzikale carrière. Een aantal zullen ook meteen aan worstelen denken. Het is een van zijn grootste hobby’s, naast het afschieten van digitale spelers in Call of Duty uiteraard. Skate ging dan ook ook speciaal voor Gamekings aflevering 14 naar L.A. voor SummerSlam 2013 om na het bekijken van een vette worstelpartij, een hands-on te krijgen van WWE 2K14. Ben je benieuwd? Check dan Gamekings Aflevering 14 met WWE 2K14.

Tijdens deze aflevering kun je niet alleen genieten van de hands-on met WWE 2K14, maar ook van de preview van The Elder Scrolls Online, de review van The WonderFul 101 en de preview van Titanfall.

Jelle en Dennis zijn beide fan van The Elder Scrolls-serie en het is dan ook niet geheel vreemd dat zij het over de nieuwe game uit de serie gaan hebben: The Elder Scrolls Online. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt dit deel zich online af en heb je dus voor het eerst de mogelijkheid om je krachten te showen in de online wereld van Tamriel. Martin en Boris zullen zich deze aflevering buigen over The WonderFul 101 en gaan voor jou kijken of het het waard is om aan de slag te gaan met de 101 superhelden op de Nintendo Wii U. Last, maar zeker niet least, gaan Dennis en Jelle Titanfall bespreken, één van de next-gen titels die exclusief voor de Xbox One verschijnt.

Ben je naast de reviews en previews ook benieuwd naar Summerslam 2013? Dan mag je deze vette uitzending natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Kijk daarom snel Gamekings Aflevering 14 met WWE 2K14.

Gamekings Aflevering 14 met WWE 2k14

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch