Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 13 met de Gamescom 2013 deel 2

20/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al eventjes geleden, maar op de redactie wordt er nog vaak aan de tofheid en de drukte van de Gamescom 2013 nagedacht. Zoveel vette games om te zien en te spelen. Skate en Pascal hebben zich dan ook door de immense massa aan bezoekers heen weten te worstelen om jou een overzicht te geven van de hoogtepunten op de beursvloer. Heb jij de aflevering en de herhalingen gemist? Geen probleem! Kijk snel naar deze Gamekings Aflevering 13 met de Gamescom 2013 deel 2 om nog even lekker te genieten van al het game-geweld dat daar plaatsvond.

Skate en Pascal bevinden zich nog steeds in het oosten van Europa, in het zonnige Keulen wel te verstaan. Tijdens de Gamescom 2013 hebben ze onder andere gespeeld met de Oculus Rift en hebben ze alle ins en outs van de toekomstige knaller Destiny weten te achterhalen. Daarnaast is er ook lekker gehakt en geprakt in Dead Rising 3 en als je er nog steeds niet genoeg van hebt, hebben we ook nog eens Watch Dogs voor je gecheckt!

Naast alle toffe dingen op de beursvloer zijn er ook in deze aflevering een aantal reviews vanuit de studio opgenomen. Zo vertellen Dennis en Martin je over de PS Vita-game Killzone: Mercenary en heeft Melle onze Dennis achter zijn bureau vandaan getrokken om eens even in discussie te gaan over The Bureau: XCOM Declassified. En speciaal omdat deze game bijna wordt uitgebracht, hebben we ook nog Assassin’s Creed IV: Black Flag uit onze piratenhoed getoverd. Of Steven en Jelle zin hebben in deze game vertellen ze je natuurlijk hier!

Gamekings Aflevering 13 met de Gamescom 2013 deel 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch