Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 13: De Eerste Wereldoorlog aflevering

05/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe aflevering van Gamekings en dan wel een hele speciale. Dennis en Skate zijn namelijk naar Verdun afgereisd om een aflevering op te nemen die Dennis al heel lang in zijn hoofd had zitten, namelijk: over de Eerste Wereldoorlog. Maar dat is niet het enige, want dit is namelijk de allerlaatste aflevering met Dennis en hier hoort natuurlijk een passend afscheid bij. Hoe dit afloopt, zie je in de Eerste Wereldoorlog aflevering van Gamekings.

Nadat de heren gepaste kostuums hebben gehaald vertrekken ze op hun roadtrip naar Verdun waar ze je meenemen op de grote “Skate en Dennis’ Eerste Wereldoorlog excursie”. Zo bezoeken ze de loopgraven, hebben ze een interessant treinritje door een museum en gaan ze langs bij een knekelhuis. Natuurlijk moeten er ook games besproken worden en daarom bespreken Skate en Dennis helemaal in stijl twee Eerste Wereldoorlog games. Zo bespreken ze een indiegame van Nederlandse bodem en hebben de heren een review voor je van Valiant Hearts: The Great War.

Daarnaast gooien ze er ook nog even twee uitgebreide previews uit over Dragon Age: Inquisition en Battlecry. Ga er dus even goed voor zitten en check de Eerste Wereldoorlog aflevering van Gamekings met de allerlaatste keer Dennis.
Gamekings aflevering 13: De Eerste Wereldoorlog aflevering

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch