Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 13 Comic Games

04/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de infameuze Comic Games aflevering van Gamekings gaan Martin en Simon naar een grote stripboek winkel om te praten over de allernieuwste stripboek games. Daarnaast bezoeken ze comic artist Romano Molenaar, tekenaar van onder andere Storm en Batman om achter het geheim van goede comic games te komen. Dat zie je allemaal in ‘Gamekings Aflevering 13 Comic Games’.

Helaas zijn negen van de tien comic games niet van al te hoge kwaliteit. In deze aflevering gaan Martin en Simon op onderzoek uit om te kijken waarom en waar het bij de meeste comic games mis gaat.

Natuurlijk reviewen we een aantal comic games vanuit de comic winkel, zoals Transformers: Fall of Cybertron die misschien wel beter uit de verf komt dan je denkt. Of de Deadpool game net zo grappig wordt als de comic, kun je ook zien in Gamekings Aflevering 13. Terug in de studio komen er nog een aantal ‘gewone’ games aan bod zoals DOOM 3: BFG Edition, Luigi’s Mansion: Dark Moon en Beyond: Two Souls.

Tenslotte reizen we af naar het pittoreske Pijnacker om een bezoekje te brengen aan stripboek tekenaar Romano Molenaar. Simon voelt hem aan de tand om er achter te komen wat een stipboek game nou heel slecht of heel goed maakt. Met andere woorden, de Gamekings Aflevering 13 Comic Games episode mag je niet missen.

Gamekings Aflevering 13 Comic Games

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch