Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 12 met de Gamescom 2013 deel 1

13/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze aflevering gaat de Gamekings-crew met z’n allen naar Keulen, om daar de allerlekkerste worsten te eten en heel veel bier te drinken. Dat waren niet de allergrootste redenen (bovendien was er bijna geen tijd voor), want uiteindelijk gaat het om games, games en nog meer games. In deze ‘Gamekings Aflevering 12 met de Gamescom 2013 deel 1′ zie je wat een gezellige bende de Gamescom 2013 is.

Ons Pascalleke is ook naar Keulen en hij heeft Skate meegenomen om het te hebben over Killzone: Shadow Fall. De first-person shooter van Nederlandse bodem komt in november uit voor de PlayStation 4 en de vraag blijft “wil je dit spelen?”. De twee heren zoeken het voor je uit. Ook hebben zij FIFA 14 gespeeld en weten ze te vertellen of de laatste voetbalgame van EA nog beter is dan zijn voorganger.

FIFA 14 is niet de enige game die een reputatie hoog te houden heeft, want ook Battlefield 4 moet het succes van het vorige deel minimaal gaan evenaren. Dit najaar krijgen we meerdere first-person shooters voor de kiezen en Skate is met Pascal op de Gamescom 2013 gaan checken of Battlefield 4 als mogelijke winnaar uit de bus gaat komen. Daarnaast zijn zij ook aan de slag gegaan met NBA 2K14.

Daar houdt het niet bij op, want vanuit de studio zitten Boris en Melle klaar voor Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist. Weet geheim agent Sam Fisher zomaar de harten van miljoenen fans te stelen? Melle en Boris vertellen het je. Boris heeft daarnaast ook flink wat uren gestoken in Rayman Legends en bespreekt met Steven of dit weggegooide tijd is of de beste tijd van z’n leven. Tot slot hoor je van Steven en Melle of Pikmin 3 erin slaagt om de Wii U keihard op de kaart te zetten. Je ziet het allemaal in de Gamekings Aflevering 12 met de Gamescom 2013 deel 1!

Ben je benieuwd wanneer Gamekings op televisie is? Dan moet je sowieso maandag om 22:30 uur in tunen op MTV en anders kun je hier de andere Gamekings uitzendtijden checken.

Gamekings Aflevering 12 met de Gamescom 2013 deel 1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch