Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 12: Gamescom 2014 deel 2

28/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn nog steeds op de Gamescom 2014 en dat betekent dat er nog meer ruimte is voor bier, worst en games. Na een lange nacht gaan de heren terug de beursvloer op, om nog een hele lading aan games te checken. Om de Gamescom 2014 goed af te sluiten, gaan de heren voor het eerst in de geschiedenis van Gamekings kamperen. Hoe dit afloopt, zie je in Gamekings aflevering 12: Gamescom 2014 deel 2!

Naast alle gekkigheid worden er natuurlijk ook games besproken en in deze aflevering komen heel wat vette titels voorbij. Zo heeft Skate zich naar binnen gesneaked bij Quantum Break, worden de mannen dik ingemaakt met Splatoon en heeft Dennis een chick versierd in de Sims 4. Pascal zet ondertussen alles op alles om met zijn schorre stem en kater een uitgebreide preview van The Evil Within te geven. Maar dat is nog lang niet alles, want Fifa 15, Bloodborne en Assassin’s Creed Unity worden ook nog besproken. De guys komen er al snel achter dat er naast gamen nog zo veel meer te beleven is op de Gamescom 2014.

Zo neemt Skate de tijd voor een uitgebreide massage, showt Pascal zijn skills op het skateboard en wordt er vooral heel veel eten naar binnen gesmeten. Meer dan genoeg redenen dus om er even goed voor te gaan zitten en Gamekings aflevering 12: Gamescom 2014 deel 2 te kijken!

Gamekings aflevering 12: Gamescom 2014 deel 2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch