Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 12 Gamescom 2012 Part 2

04/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

MEHR BRATWURST! Gister zag je het epische eerste deel van ons avontuur in de Duitse stad Keulen. Dennis krijgt maar niet genoeg van de smakelijke lekkernijen en neemt ook in deze Gamekings Aflevering 12 Gamescom 2012 Part 2 een paar met saus besmeurde worsten tot zich. En, oh ja, we bespreken natuurlijk ook nog een paar games nu we er toch zijn.

En dat zijn zeker niet de minsten! Martin en Melle knallen de aflevering in met een keiharde blik op Medal of Honor: Warfighter. De altijd kritische Melle heeft wat problemen met de naam van de nieuwste shooter van Electronic Arts, maar Martin weet hem over te halen tóch de booth te checken. Simon is ondertussen met hele andere dingen bezig. De man is namelijk op een heuse recon-missie. Weet je namelijk wat dat kost, zo’n Gamescom? En hoeveel geld daar verspild wordt door schermen die voor niets de hele dag aan het branden zijn? Simon heeft op weg naar Black Ops 2 een oplossing ontdekt: ze moeten uit. ALLEMAAL.

Niet iedereen is geobsedeerd met de toekomst van de Aarde. Steven bijvoorbeeld, kijkt liever naar de toekomst van Azeroth. Samen met Jelle bespreekt hij in zomerse kledij de nieuwste uitbreiding van World of Warcraft, waarin de langverwachte Pandarians eindenlijk hun intrede doen in de oorlog tussen Horde en Alliance. Bekennen de presentatoren eindelijk kleur, of blijven ze neutraal in deze heftige strijd?

Wie sowieso een onderlinge strijd voeren, zijn Skate en Pascal. Op de Gamescom in Duitsland checken ze namelijk Sony’s LittleBigPlanet Karting. Zoals dat bij een arcade kartinggame hoort, gaat dat natuurlijk samen met een boel streken. Check in Gamekings Aflevering 12 Gamescom 2012 Part 2 of ze heelhuids uit Keulen komen, of dat ze elkaar van de baan af knallen met een handjevol creatieve wapens.

Onderweg naar Black Ops 2, ontduikt Simon nog even zijn plicht en de rivaliteit. Samen met Melle checkt hij namelijk een single-player stealthgame: Dishonored. De hoofdpersoon van deze game, Corvo, is zo geheimzinnig dat zelfs Simon niet helemaal hoogte van hem krijgt. Gelukkig voor hem is er iets anders waar hij zoveel verstand van heeft dat hij in zijn eentje de booth durft te checken: Black Ops 2. In deze Gamekings Aflevering 12 Gamescom 2012 Part 2 vertelt hij jou alles over de perks, killstreaks en afwisselende maps. Als je liever een andere shooter speelt, heb je ook geluk. We checken namelijk ook Borderlands 2 en 343 Industries’ Halo 4.Gamekings Aflevering 12 Gamescom 2012 Part 2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch