Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 11 met The Last of Us

15/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ons Pascalleke wordt tijdens deze aflevering moederziel alleen achtergelaten door de rest van de Gamekings-crew, want die zitten met z’n allen op de E3 in het zonnige LA. Dit is het uitgelezen moment om naar het evenement van The Last of Us te gaan, waar Pascal misschien leert om te gaan met zijn eenzaamheid. Het is in ieder geval zeker dat hij zich zelfs in zijn eentje weet te vermaken, want we weten inmiddels dat deze game moddervet is. Naast The Last of Us worden ook Might and Magic Heroes VI: The Complete Edition, Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity voor de  Nintendo 3DS en Call of Duty: Ghosts besproken in deze Gamekings Aflevering 11 met The Last of Us.

Voordat iedereen, behalve Pascal, naar de E3 vertrekt zijn er in de Gamekings-studio natuurlijk een aantal andere toffe games besproken, beginnend met Might and Magic Heroes VI: The Complete Edition voor de PC. Jelle en Skate bespreken deze game, maar of ze het met elkaar eens worden over deze turn-based game is nog maar de vraag.

Skate en Martin hebben het daarna over Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity. Dit is de eerste titel in de Mystery Dungeon-reeks die voor de Nintendo 3DS is uitgebracht. Skate komt met een paar goede argumenten waarom deze game misschien niet is wat het had kunnen zijn. Welke dat zijn, bespreekt hij met Martin. Zou Martin enthousiaster zijn dan Skate of is hij het er eigenlijk wel mee eens?

Een game waar heel veel fans naar uitkijken, is zonder twijfel Call of Duty: Ghosts. Deze first-person shooter doet misschien niet heel veel nieuws, maar Martin is door het dolle heen met het vooruitzicht zich weer onder te kunnen dompelen in de realistische oorlogsgebieden, van deze nieuwste toevoeging aan de Call of Duty-reeks.

Na geheel in stijl de post-apocalyptische wereld van The Last of Us bekeken te hebben, is Pascal stiekem toch wel een klein beetje bang geworden. Op het evenement heeft hij namelijk een kort interview met een schimmel-expert afgenomen en tijdens dat interview kwamen toch een aantal lugubere feitjes aan het licht. Dat neemt niet weg dat Naughty Dog door de gedetailleerde wereld en het verhaal van The Last of Us een klapper van een titel aan hun line-up kan toevoegen.

Gamekings aflevering 11 met The Last of Us

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch