Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 11: Gamescom 2014 deel 1

21/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een lekkere vakantie knallen de mannen van Gamekings er goed in. Ze gaan namelijk naar de Gamescom 2014, wat natuurlijk maar een ding kan betekenen: Bier, worsten, boothbabes en niet te vergeten; veel nieuwe games! Skate, Pascal, Jelle, Boris, Dennis en David gaan naar Keulen om de nieuwste games voor je te checken en daar verslag van te doen.

In deze aflevering komen er natuurlijk voldoende games voorbij, maar alleen de trip ernaartoe is al de moeite waard om te checken. Zodra de mannen ongeveer twee centimeter over de Duitse grens zijn, moet er natuurlijk iets gegeten worden. Het is bijna een traditie geworden om op roadtrips iets te eten waar het land om bekend staat en dat is dus in dit geval bratwurst. Hap slik weg en de reis wordt vervolgd op weg naar de Gamescom 2014. Elk jaar bezoeken duizenden game-fanaten deze beurs, maar nog voor dat het open is voor publiek, mag natuurlijk eerst de pers naar binnen om voor jou verslag te doen. Uitgevers zoals Microsoft en Sony hebben beide hier hun eigen grote show, waar ze nieuwe aankondigen doen.

Op de beurs worden Call of Duty: Advanced Warfare en Destiny gespeeld en besproken. Daarnaast is er vanuit de studio een review van The Last of Us Remastered en komt er nog veel meer langs in deze aflevering. Ga er maar goed voor zitten en kijk nu naar Gamekings aflevering 11: Gamescom 2014 deel 1!

Gamekings aflevering 11: Gamescom 2014

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch