Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 11 Gamescom 2012 Part 1

04/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn we dan! Na een welverdiende vakantie stellen de pixels van jouw scherm zich eindelijk af op kanaal Gamekings. We komen meteen goed terug met een trip naar een gigantische beurs in het Duitse Keulen. Check het hierboven meteen in deze Gamekings Aflevering 11 Gamescom 2012 Part 1.

Gamescom betekent natuurlijk maar één ding: toffe nieuwe games en boothbabes. Oké, dat zijn twee dingen, maar voor de enthousiaste Simon en Melle zijn die twee punten onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas voor jou zul je daar nog even op moeten wachten, maar niet getreurd: Boris previewt XCOM: Enemy Unknown. Hij is misschien wel de grootste fan van de serie die hier op de redactie rondloopt, maar iemand denkt anders over zijn kwaliteiten. Simon hopt namelijk even langs en noemt Boris een ‘schermkijker’ die eigenlijk best belabberd is in de game. Wie de discussie wint, zie je in Gamekings Aflevering 11 Gamescom 2012 Part 1!

Ondertussen hebben Dennis en Martin iets anders aan hun hoofd: glimmende, gouden munten die ‘pling’ doen als je er tegenaan springt. Het tweetal checkt New Super Mario Bros. 2 dat Mario terug naar zijn platformspringende roots moet brengen. Of Nintendo dat gelukt is, concluderen ze in de video hierboven want het is tijd voor iets anders.

Boris is namelijk bijgekomen van zijn verbale oorlog met Simon en staat op het punt een hele andere strijd te voeren. Voordat zijn space marines overrompeld worden door hordes Zerglings, heeft hij nog net even tijd om jou alles over StarCraft II: Heart of the Swarm te vertellen. Deze uitbreiding voor het populaire StarCraft van Blizzard vertelt het verhaal van de Zergkoningin. De originele game eindigde namelijk met een behoorlijke cliffhanger, maar of dit vervolg antwoord geeft op al jouw vragen?

In Nederland is het geen oorlog en ook nog eens een stuk zonniger dan in de Duitse beurshal. Zo zonnig zelfs, dat JJ en Skate besluiten het groene gras van FIFA 13 te checken. Binnen in de hete studio, dat dan wel. Of dit vervolg de kaskraker FIFA 12 kan overtreffen, blijft nog even de vraag. Gelukkig krijg je al wel vast veel keiharde info over de game in deze Gamekings Aflevering 11 Gamescom 2012 Part 1.

Melle en Dennis hebben het ook wel even gehad met de warme beursvloer en gaan naar het zonnige Keulen om de originele platformer Puppeteer te bespreken. Daarnaast checken we ook de vampieren van Tamriel in The Elder Scrolls V: Dawnguard en gaat Melle met Simon behind closed doors voor Dead Space 3. Dat alles én Melle zijn vrouwenskills bij de boothbabes van Tekken, zie je in deze overvolle Gamekings Aflevering 11 Gamescom 2012 Part 1.Gamekings Aflevering 11 Gamescom 2012 Part 1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch