Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 10 Moddervette Aflevering

28/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er worden me in aflevering 10 toch een aantal vette games behandeld bij Gamekings. Daarom verlaten Dennis, Simon en Pascal de drukte van de stad om een moddervet dagje door te brengen op het platteland in “Gamekings aflevering 10 Moddervette Aflevering”.

Pascal heeft speciaal voor deze aflevering zijn caravan geparkeerd op het Brabantse boerenland en geeft ons een rondleiding in zijn niet zo’n luxe huis. Hij is echter wel heel trots op zijn K3 handdoek die hij persoonlijk heeft gekregen van Gertje. Ook rijdt hij samen met Simon een stukje met de tractor, maar dat gaat al direct verkeerd. Wat er precies mis gaat, kun je nu in de “Gamekings aflevering 10 Moddervette Aflevering” checken.

De moddervette games waar op het platteland over gekeuveld wordt, zijn Diablo 3 en Max Payne 3. Maar er worden in de studio natuurlijk ook een aantal games behandeld, The Ratchet & Clank Trilogy, Spirit Camera: The Cursed Memoir en Dishonored. Al vragen Skate en Martin zich af of Spirit Camera wel in deze aflevering thuis hoort.

Zo als het hoort, wordt de moddervette aflevering afgesloten met een episch boeren feest. Mocht je Dennis en Pascal door de modder willen zien rollen, dan mag je “Gamekings aflevering 10 Moddervette Aflevering” zeker niet missen.

Gamekings aflevering 10 moddervette aflevering

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch