Menu Premium
Loading...

Gamekings aflevering 10 met Donkey Kong Country Returns 3D

08/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze aflevering gaan Skate en Dennis naar de dierentuin en als echte vroege vogels zijn ze er als de kippen bij om zich in te leven in een van hun favoriete game-personages, Donkey Kong. Ben jij benieuwd of Skate als beste uit de bus komt tijdens het uitvoeren van wat ‘monkey-business’ in de dierentuin en of hij zich uiteindelijk de koning der apen kan noemen? Kijk dan snel naar deze Gamekings aflevering 10 met Donkey Kong Country Returns 3D.

Naast de evolutie-strijd tussen Skate en zijn voorvaderen zijn er ook een aantal studio-items. Jelle en Steven zijn nog steeds absolute fans van Borderlands 2 en ze volgen de downloadable content van deze franchise op de voet. Zo ook de laatste DLC die er voor zorgde dat er een compleet nieuw speelbaar karakter beschikbaar werd, met alle skills die daarbij horen.

Eén van de game-series waar de gasten van Gamekings als Nederlanders trots op zijn is de Killzone-franchise. JJ en Jelle zijn dan ook erg lovend over de komende next-gen Killzone game, Killzone: Shadow Fall. Ben jij benieuwd waarom de mannen kriebels in hun buik krijgen bij het zien van de hoeveelheid details in deze game? Kijk dan snel.

Nog zo’n game waar hordes mensen op zitten te wachten is Assassin’s Creed IV: Black Flag. Steven en de Jonge Mus hebben even de tijd genomen om het over deze nieuwe toevoeging aan de serie te hebben. De franchise heeft behoorlijk wat ontwikkelingen doorgemaakt sinds de release van het eerste deel en dat is ook te merken in Assassin’s Creed IV: Black Flag. Steven en Martin zetten hun beste, houten beentje voor om je te overtuigen dat het piratenleven geniaal is.

Natuurlijk hebben Skate en Dennis ook hun serieuze kant, want ze zijn met een reden afgereisd naar de dierentuin voor deze apen-competitie. Donkey Kong Country Returns 3D voor de Nintendo 3DS is een knaller van een platform-game. Hoe hoog Dennis en Skate deze game precies hebben zitten, vertellen ze je na de epische conclusie van Skate’s dierentuin-avontuur. Gamekings aflevering 10 met Donkey Kong Country Returns 3D

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch