Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 10: Best of E3

13/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wekelijks gooien we de Gamekings afleveringen op onze site en deze week is het alweer tijd voor de tiende aflevering! Dit is niet zomaar een aflevering, want het is namelijk de laatste aflevering voor de zomerstop en bij zo’n aflevering hoort natuurlijk iets bijzonders. Daarom zijn Jelle, Pascal en Dennis vandaag naar het strand gegaan om wat nostalgische herinneringen op te halen. De E3 zit er namelijk aan te komen en daarom blikken de heren terug op heel wat jaartjes E3. Daarnaast worden er natuurlijk ook genoeg games besproken, waaronder Mario Kart 8 en Wolfenstein: The New Order.

Een Gamekings aflevering is geen Gamekings aflevering zonder vette games. We hebben deze aflevering maar liefst drie games te bespreken. Zo hebben de heren er op los geschoten in de nieuwe DLC van Titanfall, namelijk Titanfall Expedition, hebben ze zich al stekend en schietend een weg gebaand door hordes van nazi’s en robots in Wolfenstein: The New Order, en zijn ze over de Rainbow Road gescheurd in Mario Kart 8. Hoe de heren al deze games hebben ervaren, hoor je in de ‘Gamekings Aflevering 10: Best of E3’.

Elk jaar vliegen de heren naar Los Angeles om daar naar de E3 te gaan. De E3 is een jaarlijks terugkerend evenement waar alle grote namen zoals Sony, Microsoft en Nintendo hun nieuwe software en hardware aankondigen. Na zoveel jaren E3 hebben wij daar natuurlijk heel wat mee gemaakt en daarom zijn we er even goed voor gaan zitten om terug te blikken op de afgelopen jaren. Jelle en Dennis hebben namelijk al heel wat hilarische momenten mee gemaakt en je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat dit heel wat epische beelden heeft opgeleverd. Kortom, er is meer dan genoeg te zien in deze aflevering! Heb je hem helaas gemist op MTV of wil je ‘m nog een keer zien? Grijp dan nu je kans om hier de ‘Gamekings Aflevering 10: Best of E3’ te checken.
Gamekings Aflevering 10: Best of E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch