Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 1 met The Elder Scrolls Online

30/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamekings is terug met een knallend veertiende seizoen! En we komen harder dan ooit. Dit keer komen we dan ook Full HD door je beeldscherm knallen. We beginnen dit nieuwe seizoen in stijl. Op bezoek in Amerika wordt er eens goed gekeken naar The Elder Scrolls Online. Deze grote stap van The Elder Scrolls om van zijn bewandelde pad over te gaan naar MMO heeft veel stof doen opwaaien en voor Dennis is het dan ook de hoogste tijd om de game aan de tand te voelen in Gamekings Aflevering 1 met The Elder Scrolls Online.

Maar natuurlijk komen er meer games voorbij. Terwijl Dennis de game zelf uit mag proberen bij Zenimax gaan Martin en Boris werken aan hun eigen stad in SimCity. Deze makers van Martinpedia en Hamsterdam laten het boeltje al snel uit de hand lopen. Na deze escalatie gaat Dennis vertellen over zijn eerste ervaringen in The Elder Scrolls Online. Vergooit Bethesda hier de hele franchise mee of floreert de franchise er juist door? Voordat Dennis hier een eindoordeel over geeft, gaat hij eerst kijken naar de nieuwe titel van Bungie. Destiny is een nieuwe franchise, maar de verwachtingen liggen torenhoog. Zal deze nieuwe Massive Online Shooter titel een concurrent zijn van The Elder Scrolls Online in het MMO universum?

Ook vanuit het koude Nederland wordt er natuurlijk gekeken naar de nieuwste games. Zo gaan Skate en Steven het hebben over een game met een bijzonder lange titel. Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate is de nieuwste telg in de Castlevania franchise. Kan deze titel zijn naam eer aan doen?

Uiteindelijk komt Dennis met zijn oordeel over The Elder Scrolls Online. En alsof dat niet genoeg is, doen Boris en Jelle nog een review over een game die je uit je sokken moet blazen. In Gamekings Aflevering 1 met The Elder Scrolls Online kun je zien welke game dat is.

Gamekings Aflevering 1 met The Elder Scrolls Online

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch