Menu Premium
Loading...

Gamekings Aflevering 1 met Mass Effect 3

14/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

InĀ Gamekings aflevering 1 met Mass Effect 3 zoeken we nieuwe grenzen op. We gaan de ruimte in! Tenminste, Melle en Simon gaan ervaren hoe het is om de ruimte in te gaan. Vooral Melle heeft daar een hele kluif aan.

Als je een aflevering in het teken van Mass Effect 3 zet, dan moet je het natuurlijk hoger op zoeken. De mensen van Defensie waren maar al te gewillig om ons daar een handje bij te helpen. Zo waren Melle en Simon de uitverkorenen om eens mee te maken hoe het nou voelt als je de ruimte ingeschoten wordt. Ik kan je vertellen, dat is geen pretje. Simon en Melle zijn nou niet echt geboren astronauten en vooral Melle wordt hard op deze feiten gedrukt. Toch is dit een ideaal duo om deze aflevering tot een spetterend einde te laten komen.

Naast alle raketlanceringen en Mach krachten, is er ook nog tijd voor games. Uiteraard wordt er even gesproken over Mass Effect 3, maar ook de Star Wars The Old Republic update komt voorbij. Verder praten we in de studio over Pandora’s Tower voor de Nintendo Wii en de zandbak shooter Spec Ops: The Line.

Als je dus wil weten hoe Simon en Melle de NASA testen doorstaan, dan moet je even de Gamekings Aflevering 1 met Mass Effect 3 checken. Geloof me, hij zal je niet teleurstellen. Wat een opening van het dertiende seizoen.

Gamekings Aflevering 1 met Mass Effect 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch