Menu Premium
Loading...

Gamekings S16E01: EGX Rezzed

16/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeeeuj, het is zover! Zoals de meesten wel weten, is het 16de seizoen van Gamekings elke week op tv! Sinds dit seizoen zijn we niet op MTV, maar op Comedy Central te zien. Voor de mensen die de nieuwe aflevering hebben gemist, is er nu goed nieuws! Vanaf deze week beginnen we met het uploaden van de nieuwe afleveringen. Dus heb jij de eerste aflevering nog niet gezien of gewoon heel erg veel zin om hem nog een keer te checken? Dan is dit je kans, want Gamekings Aflevering 1: EGX Rezzed is vanaf nu te zien op onze site.

De presentatoren hebben er zin in en zijn bepakt en beladen afgereisd naar Londen. Vol enthousiasme voor het nieuwe seizoen staan ze klaar om vernieuwing van games op zoeken op de EGX Rezzed. Op de EGX zijn ontzettend veel indie-games, maar ook de triple-A games zijn volop van de partij. Daarnaast wordt er natuurlijk over games gepraat. Sinds kort kunnen we aan de slag met Heists in GTA Online. Deze Heists doe je normaal gesproken met je vrienden, die samen met jou op veel GTA $ uit zijn. We hebben even op de Heists moeten wachten, maar in Gamekings Aflevering 1: EGX Rezzed worden de Heists flink onder de loep genomen.

Ook is er ontzettend veel aandacht voor steampunk. David weet daar namelijk alles van en wordt daardoor door de andere presentatoren een beetje in de zeik genomen. Wil jij graag weten wat nou het verschil tussen steampunk en dieselpunk is? David kan het je vast en zeker uitleggen in deze aflevering! Verder zie je ook de pukkel van Jelle vaak voorbij komen, die hij op allerlei manieren probeert te verbergen.

Er is genoeg om van te genieten in de seizoensopener, dus pak wat snaai, roep al je vrienden erbij en geniet van de eerste Gamekings aflevering van seizoen 16!

Gamekings S16E01: EGX Rezzed

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch