Menu Premium

Gamekings Aflevering 1 De Seizoensopener

04/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja, het is zover. Het 15e seizoen van Gamekings is van start gegaan! Velen van jullie zullen dit al weten, maar voor de mensen die het gemist hebben op MTV gaan we vanaf deze week beginnen met het posten van de afleveringen. Dus als je geen tijd hebt gehad om ‘Gamekings Aflevering 1 De Seizoensopener’ te checken op MTV, grijp dan nu je kans. Alle Gamekings-presentatoren hebben er super veel zin in. Jij ook? Check dan snel deze eerste aflevering van het vijftiende seizoen van Gamekings.

Al onze presentatoren hebben even kunnen uitrusten en staan daarom nu te popelen om aan de slag te mogen voor Gamekings. In deze allereerste aflevering van het vijftiendee seizoen zul je zien hoe de mannen zich klaarmaken om voor het eerst de tv-studio in te duiken. Dus ben je altijd al benieuwd geweest hoe zij zich klaarmaken voor tv-afleveringen? Dan worden je vragen in deze aflevering zeker beantwoord.

Natuurlijk is een Gamekings aflevering geen Gamekings aflevering als ze deze niet over games gaat. Dus wees gerust, er komt genoeg aan bod! Ze gaan het onder andere hebben over South Park: The Stick of Truth. De game van Trey Parker en Matt Stone die erg lang op zich heeft laten wachten, aangezien ze al vanaf 2009 het idee hadden om deze game van South Park te maken. Uiteindelijk heeft Ubisoft de rechten gekocht van het voormalige THQ. Ze hebben samen met Trey en Matt deze game afgemaakt, en het resultaat mag er wezen, toch? Ook komt The Elder Scrolls Online aan bod, die besproken zal worden door onze grote MMO-nerd Steven. Natuurlijk is er nog veel meer gebeurd. Zo is Titanfall ondertussen net uitgekomen, de veelbelovende online only shooter van Respawn Entertainment. Ook hier gaan we het uitgebreid over hebben.

Nou, als je nu nog twijfelt of je de aflevering moet kijken, dan weten wij het ook niet. Kijk gewoon de Gamekings Aflevering 1 De Seizoensopener!
Gamekings Aflevering 1 De Seizoensopener

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch