Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Game Tattoos en Conan Exiles

14/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaaaaaa! Of toch niet. JJ’s karakteristieke openingszin weigert hij te zeggen deze week. De rebel without a pause heeft deze week een vol programma voor jullie! Er worden genoeg games besproken deze week! Skate komt langs om de PS4 titel Dragon’s Crown Pro en de nieuwe Total War te bespreken. Ook heeft hij de stream service Utomik geprobeerd en bespreekt hij zijn ervaring samen met PC man Kevin. Is dat de toekomst van gaming, of weer een Gaikai of OnLive? Je hoort het deze week! Check dit en meer in: Deze Week Bij Gamekings met Game Tattoos en Conan Exiles.

Conan Exiles! Jelle en Steven hebben met hun enorme tampeloeris in de rondte geslingerd!

Wie vorige week de vrijdagmiddag stream heeft gekeken, heeft Jelle en Kevin al rond zien huppelen als Adam en Eva in een gewelddadig paradijs. In twee uur tijd hebben ze een hoop beesten in elkaar gestampt, hun garderobe uitgebreid en een knus huisje gebouwd. Of de game meer in huis heeft dan alleen survivallen, hoor je deze week van Steven en Jelle! Ook zijn Jelle en Boris de post-zombie apocalyps aan het overleven in State of Decay 2. De codes zijn vers binnen en zeker Jelle heeft het eerste deel grijs gespeeld.

Het is weer tijd voor strategie met Total War Saga: Thrones of Britannia. Dit keer eens niet een gigantisch imperium over de hele wereld opbouwen, maar een ingezoomd stukje geschiedenis van Groot-Brittannië. Met Anglo-Saxen, Kelten en Vikingen vechten om de controle van die grote eilanden. Ook gaan we het hebben over de permanente versieringen van gamers: game tatoeages! We hebben een tatoeëerder uitgenodigd om met Steven en Jelle te kijken naar wat vette tatoeages met jullie favoriete characters in de hoofdrol. Hebben jullie zelf ook je hele borstkas vol getatoeëerd met Mario en Princess Peach? laat het weten in de comments! Of sterker nog: laat het zien!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch