Menu Premium
Loading...

Game of Thrones Seizoen 7 Review

05/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Even een hele duidelijke waarschuwing alvorens je dit item kijkt: SPOILER ALERT! Shelly en Emiel gaan in dit item het zevende seizoen van Game of Thrones bespreken. Op de redactie staat zo’n beetje de doodstraf op het praten over de immens populaire serie. Dat Emiel en Shelly de studio in konden duiken om diep in te gaan op de materie, was dan ook een hele opluchting voor het duo. Het feit dat het einde nadert is voor fans van de hitserie iets dat maar moeilijk te verdragen valt. Waar een ‘normaal’ Game of Thrones-seizoen vroeger uit tien afleveringen bestond, daar hebben we dit seizoen slechts zeven weken kunnen genieten van Game of Thrones. Of de kortere seizoensduur gevolgen heeft gehad voor de kwaliteit van de serie bespreken Shelly en Emiel in deze Game of Thrones Seizoen 7 Review!

Winter is here: The Night King is coming

De eeuwige dreiging van de White Walkers bereikt dit seizoen een hoogtepunt. Met het neerhalen van The Wall zal in seizoen 8 ‘The War for the Dawn’ vermoedelijk centraal staan. Volgens sommigen vormden seizoen 7 een opzet voor dit scenario. Het seizoen werd gekenmerkt door het hoge tempo. Veel personages dienden elkaar te ontmoeten en hierbij werd niet geschuwd om gigantische afstanden te ‘simuleren’. Dit kwam de logica niet bepaald ten goede, maar niettemin hebben Shelly en Emiel zich opperbest vermaakt. Het duo blikt terug op de belangrijkste ontwikkelingen die dit seizoen definieerde. Ook worden er enkele fan-theorieën besproken. Het lange wachten op seizoen 8 moet immers overbrugd worden, en het fantaseren over wat er eventueel zou kunnen gaan gebeuren is onder de fans ontzettend populair. Zo gaat Emiel in op de afkeurende blik van Tyrion bij de liefdesscène van Jon Snow(a.k.a Aegon Targaryen) en zijn tante Daenerys.

Wat vonden jullie van dit Game of Thrones seizoen 7? De populairiteit van de serie maakt dat de meningen over de kwaltieit verdeeld zijn. Hoge bomen vangen veel wind en dus is het logisch dat een hoop mensen ook negatief zijn over de hitserie. Laat je horen in de comments en discussieer erop los onder deze Game of Thrones Seizoen 7 Review!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch