Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Game of the Week: The Outer Worlds

18/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de week van de debuterende items. Nadat eerder deze week Hot Topic voor het eerste te zien was en Trailer Trash later deze week zijn debuut zal maken, is het nu tijd voor de eerste Game of the Week. De titel zegt het in principe al: elke week wordt er een game of the week uitgekozen. Dat kan een wat oudere game zijn, een game die binnenkort uitkomt of een game waar de heren gewoon over willen praten. Deze week praten Jelle en Boris over The Outer Worlds.

Nog even geduld…

En dan kunnen gamers aan de slag met The Outer Worlds. De game gaat op 25 oktober uitkomen op PlayStation 4, Xbox One, en PC. Op de redactie zijn een paar mensen al bezig met het spelen van de game, want het is niet een game die je zo maar even kunt reviewen. Er zal namelijk veel tijd doorgebracht moeten worden in de space wereld van The Outer Worlds. Want de titel verraad het al, je bent vooral bezig in space. Je zit op een colonist ship dat als bestemming heeft het verste randje van het heelal te bereiken. Er gaat, vanzelfsprekend, iets niet goed in de transit en een paar decennia later wordt je wakker in een penibele situatie omtrent de Halcyon kolonie. En natuurlijk ligt het lot van deze mensen in jouw handen.

The Outer Worlds is Fallout in space?

Deze uitspraak al vaak langsgekomen als het gaat over The Outer Worlds. Het is namelijk niet de eerste keer dat er over deze game gepraat wordt. En de vergelijking met Fallout is zeker niet gek. Wie de beelden van de game al heeft gezien, gaat meteen vergelijken. Het uiterlijk van de game lijkt zowat gekopieerd van Fallout en het idee qua gameplay en verhaal komt ook aardig overeen. Het grootste verschil is dat het dus in space is, wat veel Fallout-liefhebbers wel zal aanspreken.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch