Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Game of the Week: Star Wars Jedi – Fallen Order

13/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe Game of the Week. En gezien alle drukte omtrent Star Wars momenteel kan het natuurlijk niet anders dan dat Star Wars Jedi: Fallen Order de game van de week is. Deze week (15 november) kan alles en iedereen aan de slag met een nieuwe Star Wars-game. Koos en Jelle delen hun mening voorafgaand aan de release van de game.

Wees een Jedi in Star Wars Jedi: Fallen Order

Het verhaal vindt plaats vlak nadat The Empire, die de wereld vanzelfsprekend overheersen, Order 66 hadden uitgevoerd. Welbekend van de film natuurlijk. Jij bent in deze game Cal Kestis, een Jedi Padwan-turend-fugitive die na Order 66 probeert te overleven. Daar waar je in de film veel Jedi zag sterven, leeft hij nog. Het is aan Cal Kestis om de Jedi Order weer opnieuw op te bouwen. Een Jedi on the run dus, net zoals we in de meest recente films hebben gezien. Ook het main character in deze game zal zijn Jedi training moeten voltooien terwijl hij overleeft en explored.

Maar wat kan je verwachten?

Heel veel stormtroopers, in verschillende soorten en maten. Er is een Second Sister (een soort Jedi hunter) en een Ninth Sister. Beide zijn onderdeel van de Inquisitorius. Verder ga je kennis maken met Purge Troopers (een nieuwe soort soldaat) , Flame Troopers en Scout Troopers. En dan hebben we zeker alles nog niet genoemd. Het is een singleplayer-only game zonder loot boxes en microtransactions. De focus ligt dus compleet op het creëren van een fantastisch verhaal met een levendige wereld. Of ze dat gaat lukken gaan Koos en Jelle je in dit item vertellen.

Wat verwacht jij van Star Wars Jedi: Fallen Order? Komt er eindelijk een goede Star Wars singleplayer-game? Laat het weten in de comments hieronder.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch