Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Game of the Week: Pokemon Sword & Shield

07/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nintendo Nights zijn in volle gang, maar er moet natuurlijk wel gewoon een Game of the Week online komen. En wat past dan beter bij de Nintendo Nights dan een nieuwe Pokemon! Pokemon Sword & Shield komt 15 november uit op de Nintendo Switch. Genoeg reden voor vooral Emiel, maar ook Boris en Jelle om de game als Game of the Week te benoemen. Bij deze.

Pokemon Sword & Shield

Komt dus volgende week uit op de Nintendo Switch, net zoals Shield. Maak je klaar voor een spannende reis door Galar, een enorme regio met diverse omgevingen. Van het rustieke platteland en moderne steden tot een donker bos en met sneeuw bedekte bergen: er valt genoeg te ontdekken. De mensen en Pokémon in Galar werken nauw samen om de industrieën in de regio op te bouwen. Kies een partner-Pokémon, vang, train en ruil Pokémon om een team samen te stellen en ga de Gym Challenge aan om uiteindelijk kampioen van Galar te worden. Een typische Pokemon-ervaring dus.

Een drukte van jewelste

Op je reis door Galar kom je vanzelfsprekend allerlei mensen en Pokémon tegen. Terwijl je door dit gebied heenloopt ontdek je nieuwe en bekende Pokémon en alles wat daar tussenin zit. Verder verken je een levendige wereld vol geheimen. En wat dacht je ervan om de blits te maken met een nieuwe outfit en trendy kapsel? Galar barst verder van de nieuwe functies en mogelijkheden, zoals grotere en sterkere Pokémon dankzij Dynamax en Gigantamax, een enorme Wild Area om te ontdekken, Max Raid Battles met andere spelers en meer. Je kunt zelfs met je Pokémon spelen en koken in het Pokémon Camp. En wie wil dat nou niet.

Staat deze game als Pokemon-liefhebber op je lijstje of ben je van plan de game over te slaan? Wat verwacht je van deze nieuwe Pokemon en waar kijk je het meeste naar uit?

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch