Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Game of the Week: Planet Zoo

30/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is misschien niet de eerste de beste game waar je aan zou denken bij een item als dit, maar toch is het een feit dat Planet Zoo de Game of the Week is. En dat maakt dit item nou zo leuk. Je hebt werkelijk waar geen flauw idee welke game deze week in de schijnwerpers wordt gezet. Na twee grote titels nu dus tijd voor een wat minder grote: Planet Zoo. Daan gaat jouw (en Jelle) proberen te overtuigen.

Lekker dierentuinen bouwen

Want als dat niet je ding is, dan is deze game niet voor jouw. Maar goed, dat kun je zelf waarschijnlijk ook wel invullen. In de game is het natuurlijk de bedoeling dat je een dierentuin gaat bouwen. Zo simpel is het. Althans, in theorie. In de praktijk (en dit kun je natuurlijk zelf instellen) is het echter allemaal een stuk lastiger. Tenzij je de uitdagingen natuurlijk uit zet en je het voor jezelf wat makkelijker maakt. Dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, met veel mogelijkheden kun je losgaan in een game waar je al je dierentuin-dromen waarheid kan laten worden.

De simulatie is next level

Althans, dat beweert Frontier Developments, de developer van Planet Coaster en Zoo Tycoon. En dit zijn natuurlijk niet zo maar twee voorgangers. Het zijn twee succesvolle games. Hoeveel verschil er daadwerkelijk te merken zal zijn is natuurlijk altijd afwachten, maar de simulatie is in ieder geval gedetailleerder dan ooit (ieder dier heeft zijn eigen persoonlijkheid) en het managen van deze dieren heeft ook daadwerkelijk zin. En: ze beloven limitless creativity. En dat zal voor de mensen die houden van dit soort games als muziek in de oren klinken. Speaking of which, ook muziek is weer aanwezig in de game. Om maar even met een climax te eindigen. Kortom: het belooft gaaf te worden.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch