Menu Premium
Loading...

Game of the Week: Ori and the Will of the Wisps

23/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Game of the Week van week 4 van 2020 is Ori and the Will of the Wisps. JJ, en met hem veel anderen, kijken reikhalzend uit naar het vervolg van de franchise. Samen met Emiel gaat JJ praten over de vorige game en hun verwachtingen met betrekking tot de game die over anderhalve maand uit gaat komen.

Ori and the Will of the Wisps

Het lijkt wel alsofĀ Ori and the Will of the Wisps al een eeuwigheid in ontwikkeling is. Een paar E3’s achter elkaar hebben we nu al beelden van de game gezien. Maar 11 maart 2020 is het dan eindelijk zover. Op Xbox One en PC zal de game dan op de markt verschijnen en kan iedereen eindelijk aan de slag met misschien wel de meest populaire indie game van 2020. De stijl, de gameplay, de character en het verhaal sprak de mensen aan tijdens de vorige game. De opvolger krijgt minimaal net zoveel aandacht, zo niet meer, nu het verwachtingspatroon omhoog is gegaan.

Wat kun je verwachten?

Het is een compleet nieuw verhaal met de welbekende character Ori. In deze game ga je proberen achter de ware bestemming van Ori te komen. In de game kun je natuurlijk weer in eenĀ uitgestrekte, exotische en opvallend mooie omgeving spelen en is er een bijpassende soundtrack toegevoegd. Jij moet Ori weer door een reeks aan avonturen loodsen waarin je veel gevaren gaat tegenkomen.

Er is een gloednieuw shard systeem waarin je de vaardigheden van Ori kan verbeteren. Tevens kun je als nooit tevoren Ori aanpassen aan je eigen speelstijl, want er zijn weer vijanden genoeg. Nieuwe personages zullen je, naast je eigen skills natuurlijk, helpen tijdens je reis. Tot slot zijn er ook nog twee nieuwe modi. Allereerst is daar Spirit Trials. In deze game mode race je naar de top van het klassement dankzij snelheidsuitdagingen die je tijdens de game tegenkomt. Ook is er de game mode Spirit Shrines, waarin je golven van vijanden moet zien te verslaan. Kortom: er zal genoeg te doen zijn.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch