Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Game of the Week: Doom Eternal

05/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de eerste Game of the Week van 2020. En eindelijk is het tijd voor Doom: Eternal. Want deze game stond al een stuk of drie keer gepland als Game of the Week. Wat dan ook wel helpt is het feit dat de game is uitgesteld van eind november 2019 naar eind maart 2020. Net zoals bij Gamekings kwam er dus ook bij de ontwikkelaars wat tussen. Maar nu, nu is het echt zover. JJ en Jelle gaan praten over Doom: Eternal.

DOOM Eternal

Is natuurlijk een pure shooter. DOOM Eternal, ontwikkeld door id Software, is het vervolg op DOOM, winnaar van The Game Awards’ Best Action Game uit 2016. In deze game kun je de ultieme combinatie van snelheid en kracht ervaren terwijl je je een weg door verschillende dimensies knalt met de volgens id Software grote stap in push-forward first-person combat. In deze game speel je als de onstuitbare DOOM Slayer terwijl je demonen, zowel nieuwe als bekende, aan stukken schiet met krachtige wapens. En dat allemaal in werelden die in Doom nog nooit eerder vertoond zijn. Als de DOOM slayer keer je terug en leer je dat de aarde is getroffen door een demonische invasie. Creër chaos en ontdek de oorsprong van de Slayer en zijn voortdurende missie om alles kapot te maken totdat er niks meer over is.

Met nieuwe technologie en guns

Want in deze game krijg je toegang tot de nieuwste en meest vernietigende technologie met de DOOM Slayer’s geavanceerde Praetor Suit. Daarbij hoort een schouderkanon met vlammenwerper en een uitschuifbaar DOOM mes. Verder kun je elke demon op je pad vernietigen met een reeks verbeterde geweren en mods, waaronder de nieuwe Meat Hook-uitbreiding voor de Super Shotgun en vaardigheden zoals Double Dash die je sneller en dodelijker maken dan ooit. De liefhebbers van shooters en Doom zelf zullen echter nog even moeten wachten op Doom Eternal. Want de game, die op 22 november 2019 uit had moeten komen, is uitgesteld naar 20 maart 2020. Nog even geduld dus.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch