Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Game of the Week: Death Stranding

26/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe game of the week. Dit keer een game die volgende week uit gaat komen en waarvan veel mensen eigenlijk nog steeds niet helemaal weten wat ze moeten verwachten: Death Stranding. Koos, Jelle en Emiel praten erover en gaan vertellen wat zij van de game verwachten.

Death Stranding is één groot vraagteken

Als er iemand is die met zekerheid kan zeggen wat deze game precies gaat inhouden, meldt je alstublieft in de comments. We hebben inmiddels een vrachtlading aan gameplay gezien en nog steeds kunnen veel mensen de game niet plaatsen. Mede hierdoor heeft de game ook zoveel aandacht gekregen. Want een game waarvan nog steeds niemand weet wat hij kan verwachten spreekt aan. Deels zullen de developers dit ook zo bedoelt hebben. De game krijgt enorm veel aandacht en daarmee ook publiciteit. Het gevaar is echter dat het verwachtingspatroon alleen maar hoger komt te liggen.

Maar wat weten we dan al wel?

Toch wel aardig wat. De game zou het begin moeten zijn van een nieuw genre, genaamd “strand-game”. De wereld lijkt zo groot te zijn dat een open wereld bijna wel zeker lijkt. Zo’n beetje alles lijkt in deze game te zitten. De situatie omtrent de baby laat zien dat het verhaal wel eens behoorlijk diepgaand en emotioneel zou kunnen worden.

Het gaat namelijk om ghost baby’s die de main character van deze game, Sam, verzorgt alsof het zijn eigen baby’s zijn. De gameplay die we gezien hebben laat ook zien dat ontdekken, missies voltooien, creativiteit en jezelf onderhouden ook belangrijke onderdelen zijn van de game. Er kan zelfs gepist worden, waarbij het mannelijke geslachtsdeel natuurlijk niet zichtbaar is. Tijdens de gameplay van Tokyo Game Show zagen we ook wat meer actie en combat elementen van de game en kwam de ladder weer uitgebreid in beeld. Een ding is zeker: er is veel mogelijk in Death Stranding.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch