Menu Premium
Loading...

Game of the Week: de beste Xbox One games

05/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt is de X-week vol met Xbox-content in volle gang. En natuurlijk hoort daar een Game of the Week bij. Koos en Jelle hebben een beetje gesmokkeld en besloten allebei een lijstje te maken van de beste games op de huidige console van Xbox: de Xbox One. Hoe dat lijstje eruit ziet? Daar kom je achter als je het item bekijkt.

De Xbox One

Op 22 november 2013 werd de console van Xbox beschikbaar in Europa en Amerika, maar het duurde tot 5 september 2014 voordat de Xbox One in België en Nederland te koop was. Qua hardware, de services en de controller zullen weinig mensen wat te klagen hebben over de huidige console van Xbox. In 2016 zou er een opvolger volgen: de Xbox One S. Daar kwam in 2017 ook weer een opvolger voor: de Xbox One X. Beide consoles kwamen met hardware-verbeteringen.

Maar dan de content

En dit is waar het bij de Xbox One, in tegenstelling tot de Xbox 360 (qua verkoopcijfers de meest succesvolle console van Xbox), fout ging. Er leek meer gefocust te worden op hardware en services dan op games. Dat de over het algemeen succesvolle games (Red Dead Redemption 2, The Witcher 3: Wild Hunt, Fallout 4 enz) het prima deden, ok. Maar dit waren geen exclusives.

Games als Ashen, Quantom Break, Sunset Overdrive, Forza Horizon 4, Halo 5: Guardians, Forza Motorsports 7, Sea of Thieves en Gears 5 waren dat wel. Koos en Jelle hadden het behoorlijk lastig om een lijstje met games samen te stellen voor dit item. Maar: het is ze toch gelukt. Wat voor games er tussen staan en of Koos en Jelle beide dezelfde games hebben uitgekozen, daar komt je achter in dit item.

Welke games waren voor jouw de beste games van de Xbox One? Welke exclusives heb jij het meeste gespeeld? Laat het weten in de comments en drop een lijstje met jouw favoriete  games op deze console.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch