Menu Premium
Loading...

Game and Wario Review

27/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de laatste WarioWare game uit 2010 was het een tijdje stil rond de aartsrivaal van de welbekende Italiaanse loodgieter. Nu is hij helemaal terug, op de Wii U met Game & Wario. Steven en Skate krijgen nostalgische gevoelens bij de eerste WarioWare games. Of zij die ook krijgen bij deze nieuwe game van Wario, zie je in de Game and Wario Review.

Game & Wario is net als de WarioWare games een verzameling van minigames. Je kunt in je eentje los in zestien verschillende minigames, daarnaast zijn er nog eens vier minigames speciaal ontworpen voor de multiplayer. Het verhaal achter de game is het feit dat er een nieuwe spectaculaire gameconsole gelanceerd wordt waarop je kunt spelen op de TV én op de tablet controller, eigenlijk een Wii U dus. Wario denkt hier hele rijk mee te kunnen worden en creëert een aantal games voor deze console.

Alles wat hij ontwerpt, zijn natuurlijk de minigames die jij kunt spelen. Deze minigames zijn bijvoorbeeld: bowlen, boogschieten, dansen, skiën, en fotograferen. De game maakt ook gretig gebruik van de Wii U GamePad. De motion controls, de gyroscoop en natuurlijk het touchscreen worden volop gebruikt in de verschillende minigames die Game & Wario te bieden heeft.

Maakt Nintendo met Game & Wario een game die past binnen het lijstje van de Mario Party’s en WarioWare’s of is er een goede reden dat de game geen WarioWare naam draagt? Steven en Skate weten het, dus als jij er ook alles van wil weten, check dan deze Game and Wario Review.

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U

Game and Wario Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch