Menu Premium
Loading...

Gaat Xbox Game Pass eindelijk op ‘Netflix for Gamers’ lijken?

24/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Xbox Game Pass, alle meningen in deze video zijn onze eigen. Xbox heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site!

Ik denk dat er geen misverstand kan bestaan over wat een van de grote winnaars van de afgelopen E3 was. Elden Ring was waanzinnig, Nintendo deed het ouderwets goed, maar Xbox Game Pass stal toch wel beetje de show. Deels door de Triple A content die nu eindelijk door Xbox geleverd gaat worden, maar vooral door het totaal pakket wat de service je aanbiedt. Elke maand nieuwe games en één keer per kwartaal een exclusieve blockbuster van een van de 23 studio’s van Microsoft zelf. Dat begint inderdaad op de spreekwoordelijke ‘ Netflix for Gamers’  te lijken. JJ, Koos en Skate doken daarom in het aanbod op Xbox Game Pass om te bekijken wat zij allemaal willen spelen en of de service in hun ogen waar voor geld levert.

27 games komen de komende tijd op dag 1 naar Xbox Game Pass

Xbox presenteerde op de E3 30 games die in 2021 en 2022 uit gaan komen. 27 daarvan kwamen direct vanaf launch op Game Pass uit. En dat waren niet de kleinste gamer. Halo Infinite, Starfield, Forza Horizon 5, Stalker 2, The Outer Worlds 2, Microsoft Flight Simulator, Age of Empires IV en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook een aantal kleinere games zoals Somerville, 12 Minutes en Replaced vielen op. Niemand kan met droge ogen beweren dat dit geen goede deal is voor 9,99 per maand of 14,99 voor Game Pass Ultimate. De games kunnen zeker niet allemaal je ding zijn en ja, ze kunnen misschien af en toe uit de roulatie worden gehaald. Maar nooit eerder speelde je voor zo’n lage prijs zoveel potentiële top-games.

Welke drie games uit de lijst willen wij gaan spelen?

De drie heren pakken in dit item de games erbij en gaan kijken wat zij dan willen spelen uit de 27 titels die zijn aangekondigd. Ook hebben ze het over de back catalogue en of ze daar nog gebruik van maken. Games kopen is namelijk altijd smaak gebonden. Geld bepaalt niet alles. De wens om bepaalde games tegen een laag bedrag te kunnen spelen, wel. Maar zit er genoeg tussen voor de drie. En wat is hun persoonlijke top 3. Je ziet en hoort het in dit item over de Game Pass anno zomer 2021.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch