Menu Premium
Loading...

Gaat Visual Concepts dit jaar met NBA 2K15 de perfectie halen?

26/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

2K Games komt ook dit jaar met een nieuw deel in de NBA-gameserie, waarin de basketbalsport logischerwijs centraal staat. Ondanks dat de NBA 2K-serie vooral in de Verenigde Staten populair is, beginnen zowel de 2K-reeks als de sport zelf steeds meer op te komen in Nederland en zelfs in heel Europa, wat voor 2K reden genoeg is om eens goed aandacht te besteden aan de teams die aan deze zijde van de Noord-Atlantische oceaan spelen.

Nooit eerder was er zo’n grote focus op de Europese basketbalteams dan dit jaar. Vorig jaar was er al een leuke selectie teams, maar dit jaar is de selectie van Europese topteams uitgebreid naar 25. Denk hierbij aan teams als Real Madrid, Galatasary en Bayern M√ľnchen. Ook onze Nederlandse glorie komt om de hoek kijken in deze preview, wanneer Pascal zich wellicht publiekelijk fan verklaart van de Shoeters uit, hoe kan het ook anders, Den Bosch.

Gaat Visual Concepts dit jaar met NBA 2K15 de perfectie halen? De NBA 2K-serie is al jaren de top van het basketbalgenre, en wellicht – ja, FIFA-fans hier komt het – de meest realistische en natuurgetrouwe sportgameserie. Dat de concurrenten al tijden gestopt zijn met hun basketbal games laat blijken wat een pareltje, en goudmijn uiteraard, 2K heeft aan de NBA 2K serie. Kijk snel de preview van NBA 2K15!

Ontwikkelaar: Visual Concepts
Uitgever: 2K Games
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360
Gaat Visual Concepts dit jaar met NBA 2K15 de perfectie halen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch