Menu Premium
Loading...

Fuser Preview: “Harmonix wil ons weer aan de rhythm game krijgen”

08/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ken je Harmonix nog? De developer achter Dance Central en Rockband. Een flinke poos geleden waren ze een van de hipste bedrijven in de gamesindustrie. Samen met Guitar Hero kregen ze de halve wereld aan het ‘musiceren’ en dansen. Tot opeens iedereen er klaar mee was. Duizenden plastic gitaartjes brachten vervolgens hun oude dag door op een stoffige zolder. Maar Harmonix is terug. Met een rhythm game die inspeelt op de huidige rage: de DJ. Het spel heet Fuser en laat je beats aan elkaar mixen.

Fuser is beats aan elkaar mixen voor punten

We mochten het spel onlangs behind closed online doors spelen.Vanzelfsprekend was er maar één iemand echt uitgerust voor die taak: en dat was Skate. Ex-rapper, drummer en fervent plaatjes spinner. Als hij de game tof vond, dan wisten we dat Harmonix wederom best iets leuks in handen had. Na een korte video presentatie plus een vragenuurtje mocht Skate Fuser twee dagen uitproberen. Iets waar hij zich maar wat graag in vast beet. Want zo is Skate. Als hij iets doet, dan doet hij het goed. Na uren draaien en de tientallen tracks die er voor hem beschikbaar waren, van achter naar voren en van voren naar achter gespeeld te hebben, was hij klaar voor een oordeel.

Hoe kun je mixen met een controller

JJ is als mede drummer (alhoewel je aan die skills in dit spel geen hol hebt) aan de desk aangeschoven en stelt Skate een aantal kritische vragen. Hoe werkt de game bijvoorbeeld en hoe hebben ze het mixen uitgewerkt zodat je het met de controller kunt uitvoeren? Hoeveel tracks zitten er in het spel en hoe werkt de puntentelling? En natuurlijk heel belangrijk, heb je echt ritme gevoel nodig of kan een kind de spreekwoordelijke was doen? Je ziet en hoort het in deze preview van Fuser.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch