Menu Premium
Loading...

Fuse Review

06/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een hectische start met onder andere klachten over de boxart, waarop de personages zonder hoofd te zien zijn, komt Insomniac Games dan eindelijk met Fuse. Na de wisseling van de naam (van Overstrike naar Fuse) en wat negatieve geluiden was de verwachting al wat getemperd. Maar na grote titels als Ratchet and Clank en Resistance kan de game niet tegenvallen, toch? Dat hoor je in de Fuse Review.

In Fuse neem je de controle over een groep van vier soldaten met elk een eigen en speciaal wapen. Iedereen heeft dan ook zijn eigen rol binnen het team. Het is jouw taak om de kwaadaardige Raven Corporatie te stoppen. Zoals je gewend bent van Insomniac Games is dit met veel kogels en maffe wapens. Zo kun je bij Fuse een energieschild verwachten dat niet alleen kogels weerhoudt, maar ook de energie opslaat en los kan laten knallen. Maar ook voor wrede aanvalstactieken zijn er teamgenoten. Zo heb je de beschikking over een kruisboog waarmee je vuurpijlen schiet, een wapen dat alles kristalliseert en een wapen dat zwarte gaten laat ontstaan en ontploffen.

De game heeft echter de nodige tegenslagen gehad. Zullen ze het niveau kunnen halen zoals we gewend zijn van de games van Insomniac, of zijn alle tegenslagen een strop om de nek van de game geworden? Onze twee schietgrage, en over-de-top actie liefhebbers JJ en Dennis zijn er eens goed voor gaan zitten. Is Insomniac verstandig geweest door over te stappen van Overstrike naar Fuse? Dat hoor je in de Fuse review.

Ontwikkelaar: Insomniac Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3

Fuse Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch