Menu Premium
Loading...

Fuse Preview

24/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis is hem lekker aan het trippen de laatste tijd. Onlangs was hij naar Londen om even goed los te gaan op de nieuwe titel van Insomniac en hij licht Skate even in over de game in de Fuse Preview. We kennen Fuse oorspronkelijk als de game Overstrike, die op de E3 van 2011 voor het eerst getoond werd. De game had toen een heel ander stijltje wat meer deed denken aan een game als Brink bijvoorbeeld. De makers van de game, Imsomniac, hebben echter in augustus gekozen voor een nieuwe aanpak en in de tussentijd heeft Fuse grafisch gezien weinig overeenkomsten meer met het originele Overstrike.

Wat nog wel hetzelfde is gebleven is het verhaal. In Fuse ga je aan de slag met een viertal soldaten, twee mannen en twee vrouwen, elk met een andere skill. Je moet hierbij denken aan een guy met een enorm schild, een chick die onzichtbaar kan worden, een sniper en ‘The Assault’. Elk personage heeft Fuse aangedreven wapens, een goedje waarmee je hele brute guns kan maken. Je kan de game single of in co-op spelen en je moet ervoor zorgen dat de bad-guys Fuse niet in handen krijgen. Dit gaat uiteraard gepaard met een hoop actie.

De game stond oorspronkelijk gepland voor dit voorjaar, hij is echter een paar maanden uitgesteld. Fuse komt nu in het tweede deel van dit jaar uit. Dennis heeft in Londen in ieder geval lekker lang met de game kunnen spelen en Skate gaat hem eens flink uithoren over deze eerste multiplatform game van Insomniac. Wat Dennis ervan vindt, zie je in de Fuse Preview.

Ontwikkelaar: Insomniac Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3

Fuse Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch