Menu Premium
Loading...

Fuse Hands-On

03/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen E3 werd er een nieuwe titel aangekondigd van Insomniac Games. De game, die toen nog Overstrike heette, was een cartoon-achtige actie game met leuke dialogen. In augustus werd de game nogmaals getoond, maar nu onder de naam Fuse. Fuse heeft een wat volwassener uiterlijk en richt zich vooral op teamwork. Of Dennis en Martin de herdoping van de nieuwe game zien zitten, zie je in de Fuse Hands-On.

In Fuse neem je de rol aan van één van de vier leden van Overstrike 9. Alle vier de characters beschikken over unieke special powers, waardoor je met vier man nauw moet samenwerken om de levels door te ploegen. Aangezien Dennis flink wat uurtjes Borderlands 2 heeft gespeeld, gelooft hij er wel in dat spelers kunnen samenwerken. Martin gelooft minder in samenwerking in videogames, wat een interessante discussie oplevert in de Fuse Hands-On.

Insomniac Games maakte tot nu toe alleen exclusieve PlayStation titels. Hun meest bekende games zijn Ratchet & Clank en Resistance. Fuse zal echter zowel op de PlayStation 3 als Xbox 360 verschijnen. Toen Dennis echter in een interview met de baas van Insomniac vroeg waarom de game niet uitkwam op de Wii U, kreeg hij een zeer verrassend antwoord. Wat voor antwoordt hij kreeg, kun je nu zien in de Fuse Hands-On.

Ontwikkelaar: Insomniac Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3

Fuse Hands-On

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch