Menu Premium
Loading...

Fucking Vlambeer Part 1

07/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel heeft Rami Ismail uitgenodigd om Indiekings op te nemen. Rami heeft samen met Jan Willem Nijman Vlambeer opgezet, verantwoordelijk voor Luftrausers, Ridiculous Fishing en Nuclear Throne. Samen hebben ze een Presskit ontwikkeld voor indie developers. Hij legt je uit wat de Presskit zo handig maakt voor kleine studio´s en laat onder andere weten hoe hij zelf begonnen is met games maken in deze nieuwe Indiekings met Vlambeer!

Naast Presskit heeft Vlambeer ook Distribute ontwikkeld. Distribute brengt alle game-gerelateerde contacten bij elkaar. Emiel stelt kritische vragen over de game-industrie, aangezien hij een voorgevoel heeft dat de industrie de verkeerde kant op gaat. Waarom werden free-to-play games ineens succesvol en zitten we nu in een videogame crash zoals in de jaren ’80?

Waarom nu eigenlijk Fucking Vlambeer? Alles wat gerelateerd is aan indies wordt Vlambeer mee in verband gebracht. Je kunt niet om Vlambeer heen. Rami laat ook weten wat zijn favoriete games zijn geweest van het afgelopen jaar, waarmee het verschil tussen triple-A games en indies duidelijk wordt. Destiny wordt geroemd door de manier hoe teamwork beloond wordt. De indie-game die er volgens Emiel en Rami echt toe doet is Superhot, een game die speelt met tijd en ruimte.

Je bent in ieder geval op de hoogte van potentiële toppers op indie gebied en Rami laat je ook nog weten waardoor twee tegenpolen kunnen leiden tot een succesvolle samenwerking.

Fucking Vlambeer Part 1

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch